dimecres, 23 de desembre del 2009

INFOCENTRE és nou centre col.laborador de la Generalitat de Catalunya, per la realització de les proves ACTIC. Demostra el que saps de les TIC ara!!


Fem un "break" en el camí que ens portarà a descobrir les oportunitats que trobarem a la xarxa, per conèixer un nou servei que ens ofereix Infocentre: realització de les proves ACTIC.



I què és això d' Actic? Molt senzill. L’Acreditació de Competencies en Tecnologies de la Informació i la Comunicació. Parlant en plata, l’Actic és un certificat oficial que dóna a conèixer a qualsevol empresa o administració quin nivell de coneixements teniu en l’ús de les TIC.



Si us atrau la idea, seguiu llegint!




En que consisteix la prova?

L’examen consisteix en realitzar en un temps concret un conjunt d’activitats sobre diversos temes que el sistema determina aleatòriament. Per a cada nivell varia el tipus d’activitats i el temps que es té.

Nivell 1 (bàsic): 75’, 40 activitats.
Nivell 2 (mitjà): 100’, 70 activitats.

Quant costa?

Nivell 1: 15€
Nivell 2: 20€
Nivell 3: 25€

*Per exempcions i/o bonificacions, consultar la web http://actic.gencat.cat

Qui pot fer la prova?

Qualsevol persona major de 16 anys pot inscriure’s a la prova.

A quin nivell haig de matricular-me?

A la pàgina web d’actic, a l’apartat “Destaquem”, hi trobareu un qüestionari d’autoevaluació que permetrà saber quin és el nivell que haurieu de realitzar.

Puc fer la prova des de casa?

No, l’examen s’ha de fer obligatoriament mitjançant ordenador en un dels centres col·laboradors que han estat aprovats per la Generalitat de Catalunya.

Com sé si tinc un centre homologat a prop?

Hi ha una xarxa de centres col·laboradors arreu de Catalunya. Es poden consultar en el moment en què demaneu el lloc, dia i hora per fer la prova. Naturalment, INFOCENTRE és un d’aquests centres col·laboradors.

Com m’hi puc inscriure?

La inscripció a la prova d’avaluació es fa per Internet al web de l’ACTIC (http://actic.gencat.cat). S’ha d’emplenar un formulari amb les vostres dades personals i especificar a quin centre col·laborador i en quina data i hora voleu dur a terme l’examen.



Per qualsevol altre dubte, podeu consultar la web d’actic (http://actic.gencat.cat)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada